top of page

Verwen uzelf en beleef uw favoriete fantasie!  Heeft u altijd gedroomd van die sexy studente die moet nablijven? Krijgt u het warm bij de idee verleid te worden door een vreemde? Wenst u deel te nemen aan een Eyes Wide Shut experience?

 

 

​ 

Blush is geen illusie, maar staat symbool voor een unieke wereld vol verbeelding, stijl en magie. Als eventplanner zorgen wij dat uw droom werkelijkheid wordt. Wij ontwerpen dan ook graag een ‘belevenis’ volledig op maat van uw verlangens. Wij brengen u in contact met de juiste personen; stralen professionalisme, integriteit en betrouwbaarheid uit.

Op onze website vindt u verschillende fantasieën die u nooit zelf durfde te organiseren.  Privacy is heel belangrijk voor ons en daarom wisselen we nooit gegevens uit met anderen.  Soms werken we samen met escortbureaus maar het liefst brengen we mensen samen met dezelfde idealen en fantasieën. 

 

Deze site is voor iedereen, vrouwen, mannen & koppels.  Stuur ons een mailtje met uw favoriete fantasie en welke rol u daarin zou hebben...

blush@blushexperience.be

Emily: 0471 / 439 480

 

 

bottom of page