top of page

Als het gaat om seks kan de plaats waar je je bevindt een zeer belangrijke rol spelen als je alles iets spannender wil maken.  Heb jij ook een onverzadigbaar verlangen om te flikflooien op nieuwe en spannende locaties?   Je hebt ons niet nodig om de wasmachine uit te proberen, naar het strand te gaan, een pashokje te vinden of om op uw werk te keer te gaan.  Geef nu je seksleven een vleugje sensualiteit en fantasie en boek 1 van deze niet voor de hand liggende locaties.

8868196160_7e8b23a2da_b.jpg
Limousine 

Comfortabele zetels, geblindeerde ruiten & champagne, what happens in a limo stays in a limo.  Laat u rondcruisen door uw favoriete stad en dit terwijl u en uw geliefde genieten van ieder kleine bump in het wegdek...

(prijzen vanaf 500 €)

seks op boererij.jpg
Hay Day 

Op de boerderij in een zachte berg hooi kan je genieten van uw partner of wildvreemde.  Fantaseer over de knappe staljongen of over de knappe boerendochter.  Sowieso een topper van formaat. 

download.jpg
Nature calling 

Duik de natuur in met alle voordelen vandien. De wind, de regen, het zand, de branding, het geurende bos of langs het water. Met je eigen partner (of met een vreemde). Geef je over aan de natuur en geniet. En wie weet maak je van deze fantasie wel werkelijkheid.

sexy fitness.jpg
Fitness 

Seks is goed voor de gezondheid maar andersom telt ook.  Een gezond lichaam geniet meer van seks... Bij deze fantasie train je niet alleen jouw grote spieren maar komen ook de kleine aan bod.  De sexy overbehulpzame trainer/instructrice weet wel raad.

sex in de kerk.jpg
Take me to church 

Fantaseert u over de zuster die haar eeuwige trouw heeft beloofd aan de man in de hemel of over die knappe priester die het woord van God heel passioneel verkondigt?  Take me to church is dan de fantasie voor u.  Vergeet achteraf vooral niet te biechten...

(richtprijs: vanaf 600 €) 

sex dungeon.jpg
Sex dungeon 

Handboeien, zweepjes en blinddoeken zijn voor beginners.  In deze kelder vindt u alles om uw onderdanige of dominante gevoelens extra kracht bij te zetten.

(richtprijs: vanaf 250 €)

sexy vampire.jpg
Vampire coffin

Dat vampiers glamoureuze en sexy mythische wezens zijn weten we al lang.  Laat een fascinerende zweem van begeerte, seks en dood  u overmeesteren en drink het bloed van uw geliefde.  Een seksueel verlangen dat u niet langer kan inhouden...  (richtprijs: vanaf 750 €) 

020.jpg
Create your own story 

Mail ons uw eigen verhaal, uw persoonlijke fantasie en Blush vervult deze op een professionele en discrete manier.  Is deze fantasie een variant op een van de vorig beschreven items of is het een volledig nieuw concept? Aarzel niet en stuur het ons op! 

bottom of page